Põnevad pikad sügisõhtud

Täna 22. septembril on sügise algus. Nüüd, kui vananaiste suvigi on läbi, on paslik mõelda, mida mõnusat teha neil pikkadel sügisõhtutel. Päev muutub iga hetkega lühemaks, valgusest saab kiiremini vari ning sellest omakorda silmiseletamatu pimedus.

Kuidas see pime, kuid mõnusalt hubane ja tubane aeg aga toredasti mööda saata? Anname teile allpool sel teemal mõtteid. Ootame kindlasti ka sinu toredaid ideid, millega sa oma õhtuid sisustad!

Romantilised sügisõhtud

Kui tunned, et peale väsitavat tööpäeva ei ole jõudu ja tahtmist seltskonnas viibida, on parim mõte lihtsalt aeg maha võtta ja puhata. Nautida ise enda seltskonda!

Süüta küünal, pane käima mõnus muusika ja lihtsalt naudi. Pimedaid sügisõhtuid võib mööda veeta ka kirjutades – olgu selleks luuletus, päevakokkuvõte või niisama mõtted, mis päeva jooksul kogunenud. Selle jaoks sobib suurepäraselt märkmik „Armastus Iseendale“. Täidad just siis, kui endal see kõige õigem tuju tuleb. Kui sa aga tahad plaane teha, eesmärke püsitada, on valikus veel SEIK märkmikke

markmik-armastus-iseendale-happyjournal-4

Nupukad sügisõhtud

3D mudelid

Kui sind paeluvad erinevad nutikust proovile panevad ülesanded, on see soovitus just sulle. Meil on suur hulk erineva raskusastme ja huvidega kokkupandavaid 3D mudeleid. Meeldivad sulle loomad, vaatamisväärsused või hoopis autod?

3D mudelid

3D mudelid on algselt laserlõigatud metallplaadil. Raskematel mudelitel on neid lausa mitu. Sinu ülesanne on need äärmiselt peened detailsed osad kokku panna. Suurepärasest ajaviitest ja detailide rohkusest annab aimu seegi, et mudelite paremaks kokkupanemiseks on hea kasutada lausa pintsette ja näpitsaid.

Taskutark

Rohkelt uusi teadmisi võimaldavad sulle Taskutarga küsimused ja faktid. Võta teemaks inimene, putukad, sport, sõidukid või universum. Kui valida ei suuda, hangi kasvõi kõik! Kaardi ühel küljel on valikvastustega küsimus, pöördel vastus ning täiendav teave.

Kõik küsimused on koostatud oma ala spetsialistide poolt – Eesti Maanteemuuseum, Eesti Spordimuuseum, Eesti Tervishoiu Muuseum ja mitmed teised.

Mis sa arvad, kas prussakas saab looduses hakkama? Aga mis ühendab lepatriinut ja lepalindu lepapuuga? Millised on kõige kuumemad tähed ja millal lõpetasid tegevuse maanteekõrtsid? Neile, ja mitmetele teistele küsimustele, leiad vastuse just Taskutarga kaartidelt.

Lõbusad sügisõhtud sõpradega

Kui tuleb aga tuju need pikad õhtud veeta sõprade seltsis, pakume teile samuti mitmeid põnevaid ideid.

juustualus-noaga-Laquiole-40268541-1-2

Juustualus ja juustunuga

Kui juba söögi ja joogi lainele sai mindud, siis lõpetame ka sellega. Mõnus keelekaste ja maitsvad tummised juustud kuuluvad suurepäraselt kokku. Seega üks korralik juustualus juustunoaga on just see, mida veel vaid vajad!

teekann-1L-borosilikaatklaas-puit-11

Sügisõhtuti on tore teeõhtuid teha. Kingiabi valikus on nüüd erinevad teesegud – tee vanaemale, vanaisale, emale, isale, sõbrannale.

Kokkuvõtteks

Soovime sulle mõnusaid ja hubaseid hetki sumedateks pikkadeks sügisõhtuteks. Kui aga tekib tunne, et täiuslikust õhtust jääb justkui midagi puudu, vaata meie e-poodi. Leia endale meelepäraseid ajaviitetegevusi, mis juba järgmisel õhtul sulle seltsi võiksid pakkuda.